Έναρξη από το 1962
Πως ξεκίνησαν όλα...

Η έναρξη της DISPAN Ο.Ε. ξεκίνησε για να καλύψει την ανάγκη ποιοτικού εξοπλισμού κυνηγιού, αλιείας, επεξεργασίας τροφίμων, αγροτικών – γεωργικών εργασιών. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτό που είμαστε σήμερα. Η μοναδική εταιρεία που μπορούν να εμπιστευτούν όλοι οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Τα προϊόντα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα και προορίζονται για χρήση στο κυνήγι, στην επαγγελματική αλιεία, στην υδατοκαλλιέργεια, στην επεξεργασία τροφίμων, στις αγροτικές εργασίες. Όλα τα αδιάβροχα ρούχα φέρουν πιστοποίηση CE και εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ΕΝ 343 3,1. και ΕΝ340.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Από τη βάση μας την Ελλάδα, η DISPAN εδώ και 63 χρόνια, κατασκευάζει ρούχα για υπαίθριες δραστηριότητες συμβάλλοντας στους χρήστες που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο.

Όλα ξεκίνησαν το 1959 όταν ο Δημήτριος Σπανούδης δημιούργησε την εταιρεία παραγωγής ειδών σπόρ και νεωτερισμών.

Το 1971 η DISPAN άρχισε να κατασκευάζει κυνηγετική σειρά ρούχων και αξεσουάρ. Η αρχική γκάμα αποτελείτο από 20 σχέδια.

Συνεχίζοντας τις εξελίξεις και τις τροποποιήσεις στο σχεδιασμό, επιτεύχθηκαν πολλές καινοτομίες .

Αρκετές από αυτές κατοχυρώθηκαν με σήμα ευρεσιτεχνίας όπως η μπότα παντελόνι μέχρι στο στήθος και μέχρι το μηρό απόλυτα αδιάβροχη, χωρίς την ύπαρξη των σημερινών μηχανημάτων συγκόλλησης καθώς και το πτυσσόμενο σκαμνάκι.

Η αδιαβροχία στα ρούχα και η μόνωση των ραφών πραγματοποιούνταν χωρίς ειδικά μηχανήματα. 

Επίσης άλλα στοιχεία των ρούχων ήταν καινοτομικά εμφανιζόμενα για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά μετά από σειρά δοκιμών και υποδείξεων.

Παραδείγματα αυτών αποτελούν το μανίκι σακακιού που εξασφαλίζει άνετη κίνηση στην στόχευση,  δίνοντας την ελευθερία κινήσεων.

Μια άλλη καινοτομία έγκειται στις ενσωματωμένες τιράντες στην εσωτερική πλευρά των τζάκετ ώστε να μεταφέρεται ως σακίδιο πλάτης.

Αρχές δεκαετίας του 80, αρχίζει η παραγωγή αδιάβροχων για την επαγγελματική αλιεία έχοντας εξοπλιστεί με τα κατάλληλα μηχανήματα.

Ο εξοπλισμός Dispan φοριέται από επαγγελματίες – ειδικούς στη θάλασσα, στα βουνά και σε χώρους εργασίας όπου η προστασία και η ασφάλεια παίζουν πρωταρχικό ρόλο.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ιστορία μας μέσω μίας μακράς λίστας καινοτομιών, οι οποίες δημιουργούνται μετά από δοκιμές και κατευθύνσεις από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αντίξοες συνθήκες εργασίας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας είναι απλή.

Σχεδιάζουμε τα πιο εργονομικά προϊόντα με τα καλύτερα υφάσματα με τεχνολογία αιχμής ώστε να καλύψουμε κάθε ανάγκη των καταναλωτών μας.

Βασικός στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα με ανταγωνιστικό δείκτη τιμής για το κυνήγι, την επαγγελματική αλιεία την υδατοκαλλιέργεια, την επεξεργασία τροφίμων καθώς και για τις αγροτικές – γεωργικές εργασίες.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Επιμονή, πάθος, ανταγωνιστικός δείκτης τιμής/ποιότητας.

Ένα όραμα του ποιοι είμαστε, που δημιουργήθηκε στην ιστορία της επιχείρησης μέσα από τρεις γενεές, το οποίο μας θυμίζει κάθε μέρα τι κάνουμε και γιατί.

Τρεις παράμετροι που μας ωθούν κάθε στιγμή να προχωράμε μπροστά και να εκπληρώνουμε το στόχο μας.

Εξειδικευόμαστε σε διάφορα είδη εξοπλισμού

01
Κυνηγετικά
Με σεβασμό στην ιστορία μας.
Κατασκευασμένα στην Ελλάδα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά σε προσιτές τιμές.
02
Επαγγελματικής Αλιείας
Για να σας κρατάνε στεγνούς
Εξοπλισμός που αντέχει σε όλες τις συνθήκες.
03
Επεξεργασίας Τροφίμων
Ενισχυμένα για κάθε εργασία
Προστατεύουν τους εργάτες κατάλληλα σε οποιεσδήποτε συνθήκες .
04
Ιχθυοκαλλιέργειας
Ενάντια στα στοιχεία της φύσης.
Τα εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες Ελληνικές Ιχθοκαλλιέργειες.
05
Αγροτικός
Υπηρετώντας την μάνα γη.
Αδιάβροχα και μπότες για τους αγρότες - γεωργούς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Εξοπλισμός που αντέχει σε όλες τις συνθήκες
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ
Προσιτές τιμές για όλους τους πελάτες
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Η ποιότητα του εξοπλισμού είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξω όταν ψάχνω να αγοράσω καινούριο. Στην DISPAN βρίσκω εξαιρετική ποιότητα εξοπλισμό σε πολύ οικονομικές τιμες.

Αλεξοπουλοπούλου Φωτεινή
Η ποιότητα μετράει

Για εμάς η ποιότητα είναι το παν. Αν ένα προϊόν δεν είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις πολυ αστηρές προδιαγραφές μας τότε το απορρίπτουμε. Αυτό γιατί όλοι οι επαγγελματίες βασίζονται στην αξιοπιστία των προϊόντων μας και αν δεν μπορούσαμε να την διατηρήσουμε δεν θα μας επέλεγαν ακόμα και σήμερα.

Το ακριβό δεν σημαίνει και ποιοτικό

Εκτός από τους πολύ αυστηρούς ελέγχους των προϊόντων μας προσπαθούμε να κρτάμε τις τιμές τους όσο πιο χαμηλά γίνεται για να μπόρουν να είναι προσιτά και στους ερασιτέχνες πελάτες μας, χωρίς όμως να παραμελούμε την ποιότητά τους

Η ποιότητα είναι το παν
Παίρνουμε την ποιότητα πολύ σοβαρά

Στην DISPAN Ο.Ε. πιστεύουμε πως η ποιότητα είναι πιο συμαντική από την ποσότητα. Για αυτό τον λογο ελέγχουμε εξωνιχιστικά καθέ προϊόν πριν το συσκευάσουμε για να μπορούμε εγγυηθούμε άριστη ποιότητα σε όλα τα προιόντα μας. Παρολά αυτά αυτό δεν επιρέαζεί καθόλου την τιμή τους, η οποία μένει σταθερά χαμηλή για να είναι προσιτή για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Δες τα προϊόντα

Ανακάλυψε όλα μας τα προϊόντα

ΕΠΑΝΩ